Digitale rollup

Digitale rollups er stilfulle, moderne og svært oppsiktsvekkende skjermer. De tilbyr levende, høyoppløselig grafikk på en stor, men lett mobil skjerm, noe som gjør dem perfekte for å tiltrekke oppmerksomhet.

Digital rollup til messer og butikker

Digitale rollups

Digitale rollups er elegante, moderne og iøynefallende skjermer. Med levende, høyoppløselig grafikk på en stor og lettlest skjerm, vil budskapet ditt bli sett og husket av alle som går forbi.

Disse Digitale rollups egner seg spesielt godt i butikkvinduer, messer og til utstillinger. Skjermene tar liten plass og har utmerket lysstyrke, som sikrer god synlighet selv i sterkt lys.

Fleksible løsninger

Den digitale rollups løsningen kan seriekobles for å skape en større mobil LED-skjerm i 16:9-format.

Skjermene kan monteres direkte på vegg eller tak, og de er enkle å bruke med Plug and Play-teknologi som støtter WIFI, HDMI, USB og nettverkskontroll.

De støtter automatisk avspilling av video, bilder, tekst og andre programmer, uten behov for etterarbeid.

Digitale rollups er elegante, moderne og iøynefallende skjermer

Digitale rollups

Du får mer oppmerksomhet med en digital rollup. Du kan styre innhold og budskap slik du ønsker, og oppdatere dette etter dine behov og ønsker.

Skjermene er fleksible og montere, kan enkelt sammenkobles med andre digitale rollups for en større digital flate. De kan være frittstående, monteres på vegg og i tak.